Boekhouding (MKB en ZZP)

Incontrol Multi-tax is de specialist in boekhouding voor met name MKB bedrijven en ZZP’s. Of het nu gaat om een vennootschap, VOF of eenmanszaak. Multi-tax biedt ondernemers uitstekende service tegen betaalbare tarieven. Boekhoudingen worden op een service gerichte en deskundige wijze uitgevoerd.

Wij weten als geen ander dan uw onderneming alle aandacht vraagt. Naast de service aan uw klanten en het bouwen aan uw onderneming is er ook altijd weer de boekhouding. Door te kiezen voor Multi-tax schakelt u een professional in die u veel zaken uit handen kan nemen, zodat u meer tijd over houdt voor zaken waar u goed in bent.

Multi-tax werkt voornamelijk tegen vaste en reële maandelijkse prijzen. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden!

Aangiften

Uiteraard hoort bij een gedegen boekhouding ook het op een juiste manier verzorgen en indienen van de BTW aangiften. Als u personeel in dienst heeft verzorgen wij tevens de salarisstroken en aangiften loonheffingen. Verder kunnen wij voor vennootschappen het complete jaarwerk verzorgen. Van jaarrekening tot aangifte vennootschapsbelasting tot publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

Ook wanneer u thans gebruikt maakt van een groot advieskantoor kan het zeer lonend zijn om ons als tussenpersoon te gebruiken. Wij weten immers hoe grote kantoren werken en kunnen veel werkzaamheden voorbewerken (tegen lagere tarieven) zodat uw huisadviseur enkel een review hoeft te verrichten. Incontrol Multi-tax geeft u de garantie dat uw jaarlijkse advies- en accountantskosten significant zullen dalen. Interessant? Bel voor een vrijblijvend gesprek!

Achterstanden

Achterstand bij het doen van aangiften leidt vanzelf tot door de belastingdienst opgelegde hoge ambtshalve aanslagen. Het niet doen van aangiften zorgt er in veel gevallen voor dat u zich tekort doet, want teruggaven waar u recht op heeft zullen niet zelfstandig door de Belastingdienst aan u worden toegestuurd.

Sommige, vaak startende, ondernemers hebben jarenlang geen aangifte gedaan. In dit geval kan het lonend zijn om contact te zoeken met Incontrol Multi-tax. Na een eerste inventarisatie van de actuele problemen, doet Incontrol Multi-tax u een scherpe offerte. Incontrol Multi-tax maakt bovendien een eerste voorzichtige inschatting van de uitkomst van het weer op de rails krijgen van uw onderneming.  Alle benodigde aangiften worden opgesteld, de relevante verzoeken worden gedaan en ook het overleg met de Belastingdienst komt voor rekening van Incontrol  Multi-tax. In veel gevallen ervaren onze klanten dit als een enorme opluchting. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Anderstalig

Ook voor anderstaligen biedt Incontrol Multi-tax oplossingen. Wij communiceren voornamelijk in het Nederlands en Engels, maar wij merken dat er steeds vaker behoefte is aan Marokkaanse boekhouders. Ook voor deze groep staat Incontrol Multi-tax paraat. Kortom, wilt u uw financiële zaken incontrol krijgen of incontrol houden, schroom niet om een vrijblijvende kennismakingsgesprek aan te vragen.